KinkFM Headlinez

Kinky 101: Goede Vrijdag 18 april zendt KINK FM traditiegetrouw de Kinky 101 uit! Inmiddels is de inzending gesloten en aanstaande vrijdag hoor je hoe de lijst er dit jaar uit ziet. Tussen 10 en 20 uur zullen Jente Kater, Jantien van Tol, Vincent de Lijser en Arjen Grolleman de 101 beste nummers ooit draaien.

Acties
Vandaag en morgen kun je in Avondland exclusieve prijzen winnen van The White Stripes. Er worden gesigneerde LP’s en concertkaarten weggegeven van deze band. Verder maak je in Avondland en Het Clubcircuit kans op kaarten voor Paasrock. Dit festival vindt aankomend weekend plaats in Azotod in De Meern.

Dit weekend is er weer een nieuwe editie van ElectroNation Live in het Amuse Theatre in Amsterdam. Vincent de Lijser geeft in Nevermind kaarten weg voor dit evenement.

In Nevermind tussen 14 en 17 uur en Het Clubcircuit tussen 20 en 22 uur hoor je elke werkdag tracks van Girl’s Not Grey, het nieuwe album van AFI. Bovendien zijn er bij Vincent de Lijser in Nevermind elke werkdag exemplaren van deze cd te winnen.

Outlaw 41
Elke maandag presenteert Arjen Grolleman tussen 17 en 20 uur de Outlaw 41. Dit is de Top 5 van deze week:

0. Transplants – Diamonds And Guns
1. Trash Palace Feat. Brian Molko – The Metric System
2. The White Stripes – Seven Nation Army
3. Admiral Freebee – Ever Present
4. Bandulu ft. DisX3 – Slaanesh
5. A.R.E. Weapons – Don’t Be Scared

De complete Outlaw 41 vind je op Kinkfm.com
Op werkdagen draait Vincent de Lijser om 16 uur de 5 meest aangevraagde singles uit de Outlaw 41. Je kunt dagelijks meehelpen dit lijstje samen te stellen door jouw favoriete nummer(s) uit de Outlaw 41 van dit moment te mailen naar radio@kinkfm.com. Je maakt dan elke dag kans op een cd-pakket.

Theme From KINK
Het Theme From KINK van deze week is de nieuwe single van TurboNegro, Fuck The World.

Witlof
Lenneke Knape en Aziz draaien elke woensdag van 22 tot 24 uur de beste punk en hardcore in Witlof. Vanavond komt de Nederlandse band Beyond 93 optreden.

Heavy Alternative
Dinsdag 22 april besteedt Heavy Alternative aandacht aan het uiteenvallen van de band Faith No More op 19 april 1998. Frank Helmink en Peter van der Laan draaien onder de meer de Faith No More Top 15. Je kunt jouw favoriete Faith No More-songs mailen naar heavyalternative@hotmail.com. De laatste nieuwtjes uit de muziekwereld hoor je dagelijks om 12.30, 14.30, 16.30 en 18.30 uur in de KINK Tank met Menno Visser.

Nieuwsbrief
Wil je wekelijks het laatste nieuws over Nederlands enige alternatieve popzender in je mailbox? Abonneer je dan op de KINK FM-Nieuwsbrief door te mailen naar nieuwsbrief@kinkfm.com.

Mail voor nieuwtjes over KINK FM naar KINK-reporter Oliver Schuurman.

Gerelateerde berichten