538 Report

Radio.nl heeft het laatste nieuws over Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet.

>> Bevrijdingsdag
Vandaag is het bevrijdingsdag en dat wordt natuurlijk gekenmerkt door de diverse bevrijdingsfestivals in Nederland. Ook dit jaar is 538 er weer bij. Zo heeft Rick van Velthuysen het geluk dat hij per 538 limo naar Schiphol mag en de hele dag mag meevliegen met de jongens van Di-rect. Daarnaast volgt 538 ook Dolf Jansen en Whitin Temptation.

>> Justin Timberlake week
Deze week staat 538 in het teken van Justin Timberlake. Gisteren mocht Martijn deze week aftrappen door een meet & greet met deze hunk weg te geven, maar ook de rest van de week is er voldoende te winnen. Hoor jij Justin “Hi, I’m Justin” zeggen, bel dan met 538 en win een exclusief Justin Timberlake-pakket. In het pakket vind je o.a. zijn debuutalbum “Justified”, de *N Sync-DVD “The Videos”, de US Promo-cd’s “Cry Me A River” en “Rock Your Body”. Maar je kunt Justin misschien ook nog gaan zien, want elke dag gaat er ook nog op een VIP-trip voor twee naar Londen voor het Justin Timberlake-concert op 17 mei uit.

Kijk voor meer info op Radio538.nl.

>> Timo Kamst
Mocht je een vaste luisteraar van 538 zijn tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag, dan zal je ongetwijfeld al hebben opgemerkt dat het nachtavontuur van Edith den Doosch na twee maanden alweer beëindigd is. Inmiddels is er een heel nieuw geluid te horen tussen middernacht en 3 uur: Timo Kamst.

Timo werd geboren op 9 oktober 1978 en heeft inmiddels al flink wat radio-ervaring opgedaan. Zo begon hij halverwege de jaren ’90 als co-host bij Omroep Eindhoven. Verder had hij een eigen ochtendshow bij Kempenland FM, maakte hij programma’s bij Fantasy (Mega 107) FM in België en liep hij een half jaar stage bij BNN. Op dit moment heeft Timo ook nog zijn eigen programma bij Radio Decibel (Groot-Eindhoven). Nadat Timo een demo had opgestuurd naar 538, mocht hij een paar keer invallen tijdens de nacht. Nu heeft Timo zijn eigen programma: elke vrijdagnacht van 0 tot 3 uur.

>> Van Inkel stuurt je naar sexy vrouwen
Ook dit jaar kiest FHM weer de 100 meest sexy vrouwen ter wereld en daar hoort natuurlijk een echt 100 Sexiest-party bij. Het feest wordt dit jaar gehouden op een enorm schip ergens op de Amsterdamse wateren en jij kan erbij zijn. Deze week geeft Jeroen van Inkel kaartjes weg voor dit feest. Jeroen en Dennis gaan zelf ook naar het feest en zullen daarna uitgebreid over hun belevenissen vertellen. Overigens kun je op Radio538.nl je top 5 meest sexy vrouwen ter wereld door geven, ook hiermee maak je kans op twee kaartjes.

>> Koninginnedag 2003
Terwijl het in Amsterdam rustiger was dan voorgaande jaren, was het op het Museumplein juist drukker dan voorgaande jaren. Volgens de politie zijn er afgelopen woensdag zeker 250.000 mensen op het plein geweest. En ondanks de regen zat de stemming er goed in.
De speciale Koninginnedagsite van 538 heeft 40.000 unieke bezoekers opgeleverd. Inmiddels zijn er vele foto’s van het feest te vinden. Je vindt de site op Radio538.nl.

>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
Jeroen van Inkel was een weekje vrij. Dennis en Dennis namen Rinkeldekinkel over. Derde man was Jelte van der Goot.
Ook Barry Paf was een weekje vrij en dus mocht Lindo Duvall een weekje de Latenight radioshow overnemen.
Edwin Evers mocht twee daagjes bijkomen van zijn concert op het Museumplein. Tim Klijn mocht daarom ’s ochtends lekker vroeg opstaan om samen met Rick en Niels de ochtendshow te presenteren.

Dinsdag zijn de dames van Bad Candy te gast bij Evers Staat Op. Vrijdag komt Rowen Heze Live38 spelen.

Deze week in 538 Magazine op Radio538.nl: naast veel Justin Timberlake maak je kans op een spelcomputer, vind je een uitgebreid verslag van Koninginnedag op het Museumplein en lees je een interview met Patrick Kluivert.

>> Superprijs
Donderdagmiddag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een home cinema set.

>> De Schijven
Alarmschijf: Busta Rhymes feat. Mariah Carey – I know what you want (nummer 29 in de Tip Parade)
Dance Smash: Husan – Bhangra knights
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) Jamai – Step right up (ex-Alarmschijf)
2 (11) Coldplay – Clocks
3 (2) 50 Cent – In da club

De Klapperrr van de week: Justin Timberlake met “Rock your body” op nummer 19.
De complete lijst is te vinden op Top40.nl.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.