538 Weekend Report

Radio.nl heeft het laatste nieuws over Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet met oa programma update, hulk week, van Diepens dance department.

>> Programma Update
– SuperSunday: Deze zondag win je een Mystery Cruise naar een geheime bestemming ergens in Europa. Tijdens de cruise moet je het ‘Ghost Ship Mystery’ oplossen.
– Superprijs: Deze week win je in het kader van de Hulk week een reis naar San Francisco.
 
>> Hulk Week
Naar aanleiding van een nieuwe film ‘Hulk’ is het deze week Hulk week op Radio 538. Deze spannende film met een angstaanjagend groen monster komt de hele week voorbij op 538. Als de Hulk is gesignaleerd bel je met 538. Prijzen zijn er in overvloed. Je maakt kans op een spectaculair Hulk pakket met daarin onder andere een video game en een fitness abonnement. Dit weekend win je VIP-kaarten voor de Nederlandse première.

>> Van Diepens Dance Department
Aanstaande zaterdag hoor je de eerste Van Diepen’s Dance Department live vanaf Ibiza. Vanaf zaterdagavond acht uur zullen verschillende wereldberoemde dj’s hun opwachting maken en live te horen zijn vanaf het zonovergoten Ibiza.
 
>> Afwezigheid dj’s
Doordat Van Inkel een weekje aan het bijkomen is en Dennis Ruyer er gisteren ook niet was, viel Edwin en z’n team gisterenmiddag even in.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.