538 Report: Eminem week en maak kans op een studentenkamer

Radio.nl heeft het laatste nieuws over 538 weer voor je op een rijtje gezet.
 
>> Eminem week
Een nieuwe week is begonnen en dus staat er ook weer een nieuwe artiest in de schijnwerpers.

Deze week is het niets anders dan Eminem. Hoor jij een plaat van Slim Shady voorbij komen, bel dan met 538. Je maakt dan kans op kaarten voor het Nederlandse concert van 50 Cent en een Shady Records-pakket, met daarin alle albums en DVD’s van Eminem en de albums van D12 en 50 Cent. Daarnaast maak je kans op een exclusieve cap en shirt. Kom je in de uitzending, dan kwalificeer je je automatisch voor de VIP-prijs: een reis naar Detroit, de geboortestad van Eminem. Niels en Froukje maken vrijdagavond bekend wie deze prijs in de wacht heeft gesleept. Ook op Radio538.nl maak je kans op het Eminem pakket.
 
>> Win een Studentenkamer
Net als voorgaande jaren speelt Radio 538 weer in op de woningnood onder de studenten. Ook dit jaar geeft het station weer vier studentenkamers weg inclusief woonverzekering en een extra maand studiebeurs.
Wil jij kans maken op een kamer in een stad naar keuze, meld je dan nu aan op Radio538.nl. In september presenteren Niels en Froukje iedere vrijdagavond hun programma vanuit een studentenkroeg in één van de vier steden.
Daarin wordt de tegenprestatie door de deelnemende studenten ten uitvoer gebracht en gestreden om de sleutels van de studentenkamers. Daarnaast zullen diverse populaire bands voor live muziek zorgen.
 
>> Win ultiem verjaardagsfeest
Deze week maak je in Rinkeldekinkel kans op jouw ultieme verjaardagsfeest ter waarde van € 5.000. Dus of je nou Tiesto wilt hebbeb op je feest, je verjaardag in Ferrari wilt vieren of de bloemetjes wilt buiten zetten op Ibiza, het is allemaal mogelijk. Luisteren dus tussen 16 en 19 uur.
 
>> Ontvangst 538
Het is mogelijk dat je Radio 538 in de ether af en toe slechter kunt ontvangen. Ten eerste wordt er nog regelmatig gesleuteld aan de zendmasten. Daarnaast zorgen bepaalde (weers)condities ervoor dat het ontvangst minder is, doordat er andere (buitenlandse) zenders storen. Maar het zorgt er ook weer voor dat 538 soms in het Buitenland in de ether te ontvangen is. Vorige maand was de middengolffrequentie van 538 al enige tijd in Scandinavië te ontvangen. Afgelopen week waren diverse 102FM frequenties van 538 ook in delen van Engeland te ontvangen.
 
>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
Onverwacht keerde Jeroen van Inkel afgelopen maandag toch weer terug in de 538 studio.
Een nieuwe lichting 538 jocks is nu op vakantie waaronder Barry Paf. Zijn programma werd overgenomen door Lindo Duvall.
 
Mocht je overigens gedacht hebben wat het gisteren een herrie op 538 was tussen 12 en 15 uur, geen nood. Het lag niet aan je radio. Het was Rick van Velthuysen die live vanaf de Marlboro Masters op Zandvoort kwam. En die auto’s maken aardig wat herrie.
 
Sinds twee weken hoor je alle ins en outs van het spel 538 Hitmaster ook op 538 zelf. Elke avond vanaf 19 uur leest Jurjen Gofers de Hitmaster-Headlines. Deze headlines hoor je elk uur na het nieuws. Overigens kun je zelf ook meespelen  met 538 Hitmaster. Kijk hiervoor op 538Hitmaster.nl.
 
Deze week in 538 Magazine op Radio538.nl: een exclusief interview met Rapid Decompression en Ajacied Jari Litmanen. Daarnaast maak je kans op kaarten voor de Rolling Stones.
 
>> Superprijs
Vorige week jaagde Jeroen Nieuwenhuize je nog het huis uit door een speedboot weg te geven. Deze week jaagt hij je weer het huis in. Alhoewel, de 538 Superprijs van deze week ook best buiten gebruikt kan worden. Donderdag maak je namelijk kans op een DVD Home Cinema System met een breedbeeld-tv. En je kunt meteen al kijken ook want 538 doet er ook nog de DVD van Dumb en Dumber bij.
 
>> De Schijven
Alarmschijf: Justin Timberlake – Seniorita (nummer 24 in de Tipparade)
Dance Smash: Ricky Fobis – No Regular (Thema van Sensation black)
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) Underdog Project & The Sunclub – Summer jam 2003 (ex-Alarmschijf / Dance Smash)
2 (4) Jim – This love is real
3 (3) Stacie Orrico – Stuck (ex-Alarmschijf)
 
De Klapperrr van de week: Lumidee met “Never Leave you” (volgens Rick van Velthuysen geïnspireerd door de Teletubbies) op nummer 21.
 
De complete lijst is te vinden op Top40.nl.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.