Radio Continu vervangt Veronica in Groningen en Drenthe

De commerciële omroep Radio Continu moet een plaats krijgen op de kabel in Groningen en Drenthe. Dat advies gaf de programmaraad voor Groningen en Drenthe woensdagavond tijdens een vergadering met ruime meerderheid van stemmen.

Radio Continu is het station voor de Nederlandstalige volksmuziek dat nu alleen op de kabel zit in Zuidoost-Drenthe. Radio Continu is het alternatief voor de piratenstations waarvan er nu velen worden gepakt en hoge boetes worden opgelegd.

Radio Continu won de strijd van Radio 192, RTL FM, Freez Fm en Radio Veronica. Radio Continu gaat de vrijgekomen frequentie op de kabel overnemen van Radio Nationaal /Radio Veronica in Groningen en Drenthe. Dit advies heeft betrekking op het radiopakket van 2004. [Radio.nl]