Search
Close this search box.

Eenmalige ‘Bad News Newspaper’ van BNN

De presentatoren van BNN at Work, Bridget, Katja, Patrick Lodiers en Eddy Zoëy, hebben er een nieuw baantje bij. Aanstaande dinsdag van 07.30 uur tot 08.30 uur delen zij samen met de Spits-uitdelers op het Amsterdamse Centraal Station de Spits met daarin de actiekrant ‘Bad News Newspaper’ uit. De omroep heeft nog 3 maanden te gaan om het vereiste ledenaantal van 150.00 te halen.

De Bad News Newspaper opent met een interview met voorzitter Gerard Timmer, waaruit blijkt dat het voor BNN de komende maanden ‘alles of niets’ is. Verder nieuws over de geplande acties rond BNN’s ledenwervingscampagne ‘We zitten in de shit dus word lid’, en reacties van bekende en minder bekende Nederlanders op het bedreigde voortbestaan van de jongste omroep van Nederland.

De presentatoren van BNN at Work willen met deze actie de aandacht vestigen op het feit dat BNN op 1 januari 2004 150.000 leden nodig heeft om ook na september 2005 te mogen uitzenden op radio en televisie. Wordt dit aantal niet gehaald dan gaat de stekker eruit en verdwijnt de jongste omroep van Nederland. [Radio.nl]

Gerelateerde berichten