Zoek
Sluit dit zoekvak.

Headlines vrijdag 17 oktober 2003

Op 25 oktober zijn Ruud de Wild en Eddy Zoey van BNN te gast in het Kopspijkerspel van Jack Spijkerman op Nederland 3

 

Curry
Vanaf woensdag 29 oktober is het interview-programma Krachtstroom terug met veertien nieuwe afleveringen. Yoeri Albrecht en Lennart Booij proberen in vijfentwintig minuten te achterhalen wat de ambities en drijfveren zijn in het leven van hun gasten. In deze derde serie van Krachtstroom zullen er weer unieke duo’s plaatsnemen, waaronder Veronica DJ Adam Curry.

Oproep
“Radio.nl is op zoek naar bedrijven en/of instellingen die in contact hebben gestaan c.q. staan met de personen of bedrijven van – gelieerd aan -, Albert-jan Struik en/of Anton Steenis. Met name bedrijven als Media Combinatie of Holland Media Combinatie in Schiedam, Den Bosch en Maastricht, Boschtion FM in Den Bosch of LHB Management uit Amsterdam.”

Voetbal
Betaalzender Canal+ vergroot het aantal voetbaluitzendingen van zestig naar negentig eredivisie wedstrijden per seizoen.

BNN
Op donderdag 20 november – de Internationale Dag van de Rechten van het Kind – brengt BNN van 21.45 uur tot 22.25 uur op Nederland 2 een nieuwe BNN Warzone- documentaire over jongeren, gevangen in conflictsituaties.

Caberet
De Vara gaat traditiegetrouw in november en december vijf weken achter elkaar op de zaterdagavond registraties uitzenden van verschillende cabaretprogramma’s op Nederland Drie.

KRO/RKK
Via de website Katholieknederland.nlvan de RKK, verbonden aan de KRO, is het nu mogelijk informatie te verkrijgen over de katholieke wereld via een sms-nieuwsdienst. Voor 25 cent kan men één of twee keer per dag een sms-bericht krijgen met het belangrijkste katholieke nieuws van de dag.

Paul
De toekomst van het nieuwe programma ‘PaPaul’ van de Vara staat op losse schroeven. Het programma van Paul de Leeuw is dagelijks te zien bij op Nederland 3 tegenover ‘RTL Boulevard’ op RTL 4. In de afgelopen week keken er nog maar 330.000 kijkers naar ‘PaPaul’. In de eerste week keken er nog 700.000 mensen.

Sky Radio
De Coöperatie Eerste Divisie (CED) heeft een overeenkomst gesloten met Sky Radio. Beide partijen zullen de komende drie seizoenen gezamenlijk acties ontwikkelen om de naamsbekendheid van zowel Sky Radio als de Gouden Gids Divisie en haar clubs te vergroten.

TeleVizier-Ring
Dit jaar zal op het Gouden TeleVizier-Ring Gala 2003 de Duitse zangeres Nena optreden. Tijdens dit gala wordt voor de 38ste keer de Gouden TeleVizier-Ring uitgereikt, de enige publieksprijs voor het beste tv-programma in Nederland. De presentatie is in handen van Angela Groothuizen. De Avro zendt het gala rechtstreeks uit op vrijdag 24 oktober om 21.10 uur op Nederland 2. De prijzen worden uitgereikt door de winnaars van vorige jaar.

Van der Meyden
Aanstaande zondag ontvangt Harry de Winter Henk van der Meyden in Wintertijd op RTL5. Henk praat tussen 22.25 en 23.30 uur over zijn turbulente leven aan de hand van de muziek waar hij veel naar luistert en geluisterd heeft.

Commentaar
Het RKK gaat haar Eurovisie-uitzendingen uitbreiden met een extra service. Vanaf 19 oktober kunnen de kijkers zelf kiezen of ze de uitzending met of zonder commentaar willen volgen indien men een stereo-tv heeft. Voorlopig gaat het om een proef.

Tips
Heeft u iets te melden, opmerkingen, suggesties, laat het ons weten.
Persberichten en tips blijven altijd welkom,  (eventueel anoniem via een invulformulier).
Laat het weten via een persoonlijke E-mail of anoniem aan Radio.nl. Alles is welkom.