Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeroen van Inkel van Radio 538 naar Veronica? [Update]

Het SBS6 programma Shownieuws liet vanavond weten dat de deal met Veronica rond is. Jeroen van Inkel zou vanaf eind november op Radio Veronica te horen zijn. Volgens SBS6 zou de manager van Jeroen van Inkel dit gezegd hebben.

Saillant detail: Radio 538 en Radio Veronica weten nog van niets. Dat Jeroen graag naar Veronica wil is al langer bekend, maar wanneer Radio 538 hem laat gaan en voor welke prijs is nog steeds niet duidelijk.

Update (15 oktober)
De redactie van Shownieuws liet vandaag weten dat men een verkeerde bron had benaderd. Rob Mutsemaker zou één van de managers zijn, daar dit bleek achteraf een groot misverstand. De redactie van Shownieuws heeft het bericht ook niet geverifieerd.

Willem Dubois, één van de managers liet weten dat er nog niets bekend was. Na de uitzending van shownieuws is het nieuws meteen door onder andere de Telegraaf, het Algemeen Dagblad en Sterrenbeurs overgenomen zonder verificatie. Inmiddels heeft de Telegraaf op verzoek van Radio 538 haar berichtgeving aangepast en Sterrenbeurs heeft het bericht verwijderd zonder dit te melden. [Radio.nl]