Search
Close this search box.

Veronica Top 1000 Allertijden is bekend

Guns n’ Roses staat op nummer 1 met het nummer “November Rain” in de Veronica Top 1000 Allertijden. Meer dan 100.000 stemmen zijn vanaf 27 oktober tot en met vrijdag 12 december uitgebracht.

De lijst, samengesteld door de luisteraars van Radio Veronica is te beluisteren op het station van eerste kerstdag tot en met 1 januari. Het deel van de lijst dat overdag wordt uitgezonden, wordt ’s nachts vanaf 01.00 uur herhaald zodat niemand een plaat hoeft te missen van deze unieke lijst. In eerste instantie waren er nog enkele problemen of de ‘Top 1000 Allertijden’ wel door zou gaan, omdat de naam ‘Allertijden’ eigendom is van de HMG. Maar beide partijen hebben hierover een overeenkomst gesloten. De complete lijst is vanaf maandag te vinden op de website van Radio Veronica. [Radio.nl]

De Top 3 van de Veronica Top 1000 Allertijden.
1. Guns n’ Roses  –  November Rain
2. Queen – Bohemian Rhapsody
3. Eagles – Hotel California