Grote Prijs van Nederland

Op 1 maart wordt het startschot gegeven voor ‘De Grote Prijs van Nederland’. Van 1 maart tot 16 april kunnen muzikanten zich weer inschrijven voor de 19e editie van deze wedstrijd.

Alleen muzikanten en groepen die hun eigen nummers schrijven, die live kunnen spelen én nog geen platencontract hebben, kunnen zich inschrijven. De competitie is verdeeld in vier categorieën: pop/rock, singer/songwriter, r&b/hip-hop en dance.

Eerdere winnaars waren onder andere Brainpower, Raymzter, Junkie XL en Volumia. De finales vinden eind dit jaar van 3 tot en met 5 december plaats in Paradiso en de Melkweg in Amsterdam. De winnaar krijgt twee opnamedagen in een muziekstudio, vijfhonderd cd’s geperst en een professionele begeleiding van een jaar. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten