Search
Close this search box.

BNN reikt De hoofdprijs uit.

Op woensdag 17 maart van 20.40 uur tot 21.35 uur op Nederland 2 reikt de publieke omroep BNN voor het tweede achtereenvolgende jaar ‘De Hoofdprijs’ uit, een prijs voor de meest populaire programma’s met een jong karakter.

In de categorie amusement komt Idols als grote winnaar uit de bus. Zij lieten daarbij de twee andere genomineerden ‘Expeditie Robinson’en ’BNN Family’ achter zich. Natuurlijk zijn er meer Hoofdprijzen te vergeven. De winnaars van de andere categorieën maken Bridget en Patrick Lodiers in de tv-uitzending bekend.

In de categorie buitenlandse series zijn net als vorig jaar Friends, Sex and the City en Gilmore Girls genomineerd. Bij de Nederlandse series zijn er nominaties voor Cut, Rozengeur & Wodka Lime en Meiden van de Wit. Ook een drietal muziekprogramma’s komen in aanmerking voor een award: TMF Awards, PopSecret en Top of the Pops. In de categorie info(tainment) zijn er nominaties voor Typisch 90, Jensen en Neuken doe je zo.

Naast De Hoofdprijs worden ook De Bart Award, De Gouden Kliko en De Rookie Award uitgereikt. Deze laatste award gaat naar het meest originele programma van het afgelopen jaar. Op deze genomineerde programma’s kon tot 1 maart worden gestemd via Dehoofdprijs.tv. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten