Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eerste namen TMF Awards bekend

De Sugababes, Blue en Kurt Nilsen treden zeker op tijdens de TMF Awards dit jaar. Het jaarlijkse prijzenfestijn van de muziekzender vindt deze keer plaats op 10 april. Op die dag gaat het dak van de Ahoy’ in Rotterdam er weer af.

Het evenement was binnen een half uur uitverkocht, zonder dat er ook maar een act van de line-up bekend was gemaakt. De fans weten inmiddels toch wel wat ze kunnen verwachten en twijfelden daarom ook niet om hun kaarten onwetend al aan te schaffen.

De eerste artiesten zijn nu eindelijk bekend gemaakt. Uit Engeland komen de Sugababes. Het damestrio heeft hits gehad met ‘Stronger’ en ‘Too Lost in You’ en timmert aardig aan de weg van de popmuziek met hun goed in het gehoor liggende deuntjes. Tevens uit het Verenigd Koninkrijk komt de boy band Blue, die hits scoorde met hun duetten met Elton John (‘Sorry Seems to Be the Hardest Word’) en met Stevie Wonder een cover van zijn ‘Signed, Sealed, Delivered’.

Als laatste is bekend geworden dat World Idol-winnaar Kurt Nilsen ook het Rotterdamse podium zal bestijgen met zijn grote cover-hit van ‘She’s so High’. In de komende weken worden de andere optredende acts bekend gemaakt. De TMF Awards worden live op 10 april op TMF uitgezonden. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten