Zoek
Sluit dit zoekvak.

Headlines uit de krant: maandag 8 maart (2)

De Amsterdamse zender AT5 wil in Haarlem een apart nieuwsprogramma voor Haarlem en omgeving uitzenden. Hoofdredacteur Erik van Zwam heeft al verkennende gesprekken met Haarlem 105 gevoerd.

Van Zwam: ,,Je moet de nieuwsblokken op maat snijden. Eén nieuwsbulletin op televisie voor heel Noord-Holland heeft geen zin. Je moet dat opdelen in zeker vier gebieden. Naast Amsterdam zijn dat Haarlem, Hilversum en Alkmaar.”  Lees verder

BBC
Talrijke sollicitanten hebben zich gemeld voor de functie van voorzitter van de Britse publieke omroep BBC. De Britse krant Financial Times heeft vrijdag gemeld dat 79 sollicitanten dingen naar de baan. Lees verder

Idols
Ruim een kwart van de jongeren wil dat Boris het tweede seizoen van het populaire televisieprogramma Idols wint. Ze hopen dat Marlies op de tweede plaats eindigt en als derde is Maud hun favoriet. Dat blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd door bureau Qrius. Lees verder

Krant

Tsjalling van der Goot, advocaat van de verdachte in de zaak rond de ontvoering van Lusanne van der Gun, begint geen juridische procedure tegen de Leeuwarder Courant. Lees verder

Lokaal
De lokale radio-omroep Altena FM is niet meer in Aalburg te beluisteren. Oorzaak is een meningsverschil tussen de stichting Aalburg Lokaal en P. Fitters, de eigenaar van de radio-apparatuur. Die laatste zou de studio in Veen op slot hebben gedraaid. Op de Aalburgse frequentie is nu Vestingstad FM te beluisteren, de lokale radio-zender van Woudrichem. Lees verder

Koning
De Belgische commerciële televisiezender VTM heeft bij koning Albert een klacht ingediend over het gedrag van zijn jongste zoon prins Laurent (40). Die schold eerder deze week een nieuwsploeg van VTM uit omdat die in Brussel opnamen maakte van zijn motorfiets. „Aan het smoel van de cameraman te zien, is het er een van VTM,“ sprak de prins honend. „Je zal zien: ze gaan het weer over mijn motor hebben,“ foeterde de prins.  Lees verder

Gerelateerde berichten