Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 report

>> Nieuwe Marco V op Radio538.nl
Na de nieuwe singles van DJ Jose en Nickelback, biedt 538 je deze week de gelegenheid om de nieuwe single van Marco V te downloaden op de internetsite. In “Loops & Things Relooped” heeft Marco de raveklassieker Loops en Things van Jens van 10 jaar geleden in een nieuw jasje gestoken. De single is deze week ook 538 Dance Smash en zal pas vanaf volgende week als single in de winkel liggen.

>> Schooltour
Binnenkort trekt de 538 Schooltour weer het land in met de 538 jocks en spetterende optredens. Wil jij dat de Scooltour langs komt op jouw school, ontwerp dan je eigen schooltour poster. De poster moet wel in het teken staan van “Taste the rainbow and the music”. Kijk voor alle actievoorwaarden en logo’s op Radio538.nl.
 
>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
Tim Klijn heeft sinds afgelopen maandag  na twee weekjes voor Evers te hebben gespeeld, vakantie. Jeroen Nieuwenhuize neemt de lunchuren over. Vrijdag komt Rene Froger Live38 spelen bij Evers.
 
Luc Janssens had onlangs een interview met Rick van Velthuysen. Het resultaat vind je op z’n weblog, te bereiken via de link onderaan dit Report.
 
>> De Schijven
Alarmschijf: Usher – Yeah
Dance Smash: Marco V – Loops & things relooped
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) Marco & do – Voorbij (ex-Alarmschijf)
2 (2) Dinand Woesthoff – Dreamer (ex-Alarmschijf)
3 (3) Jamilia – Superstar
 
De Klapperrr van de week was van Boogie Pimps. “Somebody to love” kwam nieuw binnen op nummer 23.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.