Search
Close this search box.

Avro Radio verslaat team in Roparun

Op zaterdag 29 mei 2004 gaat in Parijs voor de dertiende keer de langste estafetteloop ter wereld, de ROPArun, van start. Voor het eerst wordt deze slopende duurloop over 530 kilometer in de tegengestelde richting gelopen, met de finish in Rotterdam en de start in Parijs. Dit jaar is deze estafette live te horen via AVRO-radio.

Verschillende radioprogramma’s van de AVRO volgen van 29 t/m 31 mei in hun uitzendingen één deelnemend team. Dit achtkoppige team wordt dag en nacht, van start tot finish gevolgd door een AVRO-verslaggever.  De opbrengst van de wedstrijd komt in zijn geheel ten goede aan de verbetering van de leefomstandigheid van mensen met kanker.

De programma’s waarin de renners worden gevolgd zijn 1opdemiddag, de Nachtdienst, (radio 1) Antenne2, the morning dj en (radio 2) Brood en Spelen (Radio4). De ROPArun is te volgen op AVRO-radio op 29, 30 en 31 mei 2004. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten