Radionacht op Omroep Brabant

In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 mei gooit Omroep Brabant Radio voor één keer de programmering radicaal om: de normale nonstop-muzieknacht wordt dan vervangen door de marathon-nacht ‘Brabantse nachten zijn lang’.

Van zaterdagavond 18.00 uur tot zondagochtend 09.00 uur schetst Omroep Brabant Radio een beeld van de Brabantse nachten en alles wat daarbij hoort in de breedste zin van het woord. Nachtwerkers, cabaretiers, restaurants, de brandweer, studentenfeestjes, stappen, Moederdag, muziek; het zijn slechts enkele van de ingrediënten van de marathon-uitzending.

Omroep Brabant kwam op het idee voor ‘Brabantse nachten zijn lang’ toen de Omroep Brabant Juniorclub (een groep jonge medewerkers van onder de 30 jaar) ook wel eens iets op de zender wilde brengen. Zo zijn er verslaggevers die gaan presenteren, presentatoren die gaan verslaggeven en technici, tv- en teletekstmedewerkers die radio gaan maken. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten