Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ruud de Wild op 14 juni naar Radio 538

Radio dj Ruud de Wild zal na twee vakantie vanaf 14 juni te horen zijn op de commerciële zender Radio 538. De Wild heeft onlangs afscheid genomen van de Publieke omroep Radio 3FM.

De Wild krijgt versterking van twee sidekicks bij Radio 538, dit zijn ex-soapie Tamara Brinkman, bekend van ‘Onderweg naar Morgen’ en Jelte Van der Goot, zoon van RTL4-baas Leo Van der Goot. Radio538 benadrukt dat ze geen sidekicks worden, ze maken onderdeel uit van één team.

Tamara Brinkman is ook de stem van het kinderkanaal Nickelodeon en Jelte Van der Goot is de sidekick van DJ Dennis Ruyer op Radio 538. Door de komst van Ruud de Wild moet Dennis Ruyer plaats maken voor de Ruud de Wild. Dennis Ruyer zal voortaan in de ochtend een programma maken en ochtend dj Lindo Duvall zal terugkeren naar de nacht op Radio 538. [Radio.nl]