Zoek
Sluit dit zoekvak.

Satelliet Nieuws 11 juni

Information Technology Channel (ITC) gestart op Hot Bird 6 / Arabisch TV-station Melli TV-MTC start op Hot Bird 2 / TCT World wijzigt PID’s op NSS 7 / Portugees TV-station RTP-Internaçional stopt er analoog mee via Hot Bird 2, nu digitaal door / Extra Channel 3 in Grieks OTE-pakket gestart op Hot Bird 3.

– Het Portugese TV-station RTP-Internaçional zal begin juli 2004 niet meer analoog via de Hot Bird-satelliet te ontvangen zijn. Het kanaal zal via deze satelliet dan voortaan digitaal gaan uitzenden op 10.723 GHz (H). Ook de Portugese radiostations RDP I en Antena 1 zullen digitaal te ontvangen zijn.RTP-Internaçional is al reeds een lange tijd via de stra-satelliet op 19.2º Oost digitaal te bekijken op 11.567 GHz (V). Lees verder

Gerelateerde berichten