Zoek
Sluit dit zoekvak.

In gesprek met: Jan Hoogesteijn [KINK FM]

Na opleidingen aan de horecavakschool en een studie analytische chemie kwam hij bij enkele piraten en ziekenomroepen terecht in de omgeving van Amsterdam. In 1985 solliciteerde Jan voor een baan als muzieksamensteller bij de Vara. Hij werd aangenomen en ging als producer en muzieksamensteller werken voor het programma De Nacht Klinkt Anders met Dieuwertje Blok.

Later produceerde Jan talloze andere programma’s voor de Vara radio waaronder de Verrukkelijke 15. Tevens was hij actief als redacteur en muzieksamensteller. In de laatste functie heeft hij ook een periode de muziek voor Met Het Oog Op Morgen samengesteld. In 1989 maakte Jan de overstap van de Vara naar Veronica.

Ook bij die omroep ging hij als muzieksamensteller, redacteur en producer aan de slag. Hij werkte voor diverse programma’s, waaronder Countdown Cafe, de Top 40, Nieuwsradio enz..   . Ook verzorgde Jan de redactie voor diverse muziekprogramma’s op Veronica televisie, waaronder Nederland Muziekland, Top 40 en Countdown in de periode dat deze werd gepresenteerd door Stenders & Van Inkel. Lees hier verder