Novum Nieuws tijdens Nijmeegse 4-daagse

Tijdens de 4daagse en 4daagsefeesten van Nijmegen van 17 tot en met 23 juli zal het Nederlandse persbureau NOVUM Nieuws het laatste nieuws gaan verzorgen op 4daagseradio.

Op zaterdag en zondag zal er tussen 12.00 ’s middags en 24.00 uur ’s avonds elk half uur een nieuwsbulletin te horen zijn met het laatste nieuws over 4daagse en 4daagsefeesten. Van maandag tot en met vrijdag gebeurt dat tussen 06.00 en  24.00 uur.

Het Novum Nieuws wordt uitgezonden door de commerciële omroepen Keizerstad FM en Delta Radio en door negen verschillende lokale omroepen: Oldies FM, Stadradio Nijmegen, Unique FM, WO-FM, RTV Renkum, Extra FM, Lokaal 7, Skyline RTV en Radio Meander.

Directeur van NOVUM Jan Riemens: “Voor Novum is de 4-daagse een leuk project omdat we hiermee steeds meer ervaring krijgen in Evenementenradio. Radionieuws kan veel breder worden toegepast dan in het verleden is gebeurd als je maar de juiste technieken hebt, en die hebben we. We laten graag zien dat we willen afwijken van het ‘gewone’ en daar is 4-daagse radio een goed voorbeeld van. Of het nou om de eindexamens, het EK, de Olympische Spelen of de Nijmeegse 4-daagse gaat, het is als persbureau leuk om boven op het nieuws te zitten en dat aan een dankbare doelgroep te laten horen en lezen”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten