Speciale KRO wandelsite voor Vierdaagse

Voor de Vierdaagse van Nijmegen lanceert de KRO een speciaal voor de wandeltocht aangepaste wandelsite. De site is ontstaan rondom het tv-programma ‘De Wandeling’.

Tijdens de Vierdaagse zullen tal van radio-uitzendingen rechtstreeks via deze site te volgen zijn, de tv-uitzendingen zullen terug te zien zijn en er komt een fotoboek met foto’s die wandelaars onderweg en KRO-medewerkers achter de schermen tijdens de Vierdaagse met een digitale camera zullen maken.

Ruim duizend KRO-leden hebben zich aangemeld om samen mee te lopen met de Vierdaagse van Nijmegen. Daarmee vormen zij de grootste niet-militaire wandelgroep die dit jaar meedoet. Verder is presentatrice Hella van der Wijst en haar ploeg van plan als eerste camerateam in de geschiedenis van de Vierdaagse de monstertocht uit te lopen en meteen te filmen. Hiervan wordt dagelijks verslag gedaan in het KRO-programma ‘Het Gevoel van de Vierdaagse’

Programmaoverzicht
Het Gevoel van de Vierdaagse van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli 19.00 uur via Nederland 1

Tijd voor Twee gepresenteerd door Frits Spits komt vrijdag via Radio 2 (12.00 – 14.00 uur ) met een live-uitzending vanaf het balkon van De Vereeniging op het Keizer Karelplein in Nijmegen.

Het KRO Radio 3FM radioprogramma JACobus sponsort vijf spelers van een voetbalteam uit Dalfsen, per dag gaat één speler met een stappenteller de Vierdaagse lopen. Luisteraars kunnen via Cobus.nl raden hoeveel stappen er die dag worden gezet door de bewuste voetballer. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten