Zoek
Sluit dit zoekvak.

Erwin Kroll presenteert live tv programma

Weerman Erwin Kroll zal de finale presenteren van het NCRV-programma ‘De verkiezing van de mooiste plek van Nederland’ op zaterdag 27 november. In deze 70-minuten durende live-uitzending zal het Nederlandse publiek de mooiste plek van Nederland kiezen.

Programmamanager Pieter Schut: De NCRV heeft voor Erwin gekozen omdat de stijl en zeker ook het enthousiasme van Erwin Kroll perfect passen in wat wij met het programma willen uitstralen. Zoals hij boeiend kan vertellen over wolken, storm en regen, zo willen wij in dit evenement ook uitstralen dat de natuur dichtbij huis prachtig is en de moeite waard om voor op te komen.”

In ‘De verkiezing van de mooiste plek van Nederland’ strijden 36 ambassadeurs van 36 natuurplekken in Nederland voor deze titel. Via landelijke en regionale radio en televisie, dagbladen, posters en Internet zullen zij Nederland overtuigen waarom hun plek de allermooiste is. De kiezers kunnen stemmen via de website van de NCRV. Op basis hiervan zullen uiteindelijk twaalf gebieden overblijven.

De winnaar zal ook een geldbedrag ontvangen tot 25.000 euro, dat besteed wordt aan verbetering of behoud van deze plek. Erwin Kroll blijft naast zijn werkzaamheden voor de NCRV actief als weerman bij het NOS-journaal. Naast Erwin Kroll is Mieke van der Weij presentator van deze avond. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten