Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top DJ terug in de middag op Radio Veronica

Rob van Someren zal vanaf 1 september 2004 zijn radioprogramma ‘Somertijd’ voortzetten op Radio Veronica. Van Someren neemt hiermee de middagshow over van Jeroen van Inkel die een nieuwe ochtendshow bij Radio Veronica gaat presenteren.

Van someren
Van someren zal op werkdagen tussen 16.00 en 19.00 uur het oude programma ‘Somertijd’ gaan presenteren bij Radio Veronica.

Voorheen presenteerde de top dj tijdelijk het programma ‘Thank Rob It’s Friday’ op vrijdagavond. 

In het weekend was hij tussen 15.00 en 18.00 uur te horen met zijn programma ‘Somertijd’.

Van Inkel neemt ochtendshow over van Adam Curry
Door het vertrek van Adam Curry neemt Jeroen van Inkel het programma ‘Ook goeiemorgen’ over in de ochtend. Wanneer Adam Curry een ander (weekend) programma krijgt op Radio Veronica is nog steeds niet bekend.

Station Manager Uunco Cerfontaine: “We zijn zeer blij dat Rob de middag gaat doen. Rob heeft zijn waarde vanaf de start van Radio Veronica bewezen met goedscorende programma’s en tijdens de afwezigheid van Jeroen van Inkel heeft hij zijn middagprogramma ook erg goed overgenomen. Het is dan ook een logische keus om hem vast het middagprogramma te laten doen en we verwachten dat hij de moordende competitie in dat tijdvak zeer goed aankan.”

Radio Veronica DJ Rob van Someren: “Het is heerlijk om straks weer dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur Somertijd te kunnen presenteren voor Radio Veronica. Ik heb mijzelf de afgelopen tijd in het weekend en met name in ‘Thank Rob It’s Friday’ op vrijdagavond heerlijk kunnen uitleven, maar voor mij is de middagshift toch het summum van radiomaken.” [Radiowereld.NL]