Zoek
Sluit dit zoekvak.

Arrow Rocktober op Arrow Rock Radio

Voor het vierde achtereenvolgende jaar staat bij de landelijke commerciele zender ‘Arrow Rock Radio’ de hele maand oktober nog meer dan gebruikelijk in het teken van The Classic Rock Legends.

Dagelijks staat één Classic Rock Legend centraal. Via de website van Arrow kunnen de luisteraars hun persoonlijke top 5 opgeven van hun favoriete band. De meest favoriete nummers worden geselecteerd en vervolgens op de dag dat de band centraal staat, uitgezonden.
 
Themadagen
Arrow Rocktober bevat tevens een aantal themadagen. Op 8 oktober is het “Down Under Dag” met veel Australische rockbands. Op 13 oktober is “Beatles Solo” het thema van de dag. Nederrock staat centraal op de themadag “Rock in Waterland” op 20 oktober. Op 27 oktober zullen veel Engelse topformaties te horen zijn tijdens de “Great Britain Dag”

Specials, elke avond 22.00 – 23.00 uur
Arrow Rocktober wordt elke avond afgesloten met een special over de artiest of band die de desbetreffende dag centraal staat met het verhaal en de bijzondere muziek van die act, uniek materiaal en live concerten. De specials worden afwisselend gepresenteerd door Kees Baars en Gerry Jungen. [Radiowereld.NL]