Search
Close this search box.

Documentaire over de geschiedenis van de TROS

Nederland 2 staat op vrijdagavond 29 oktober geheel in het teken van 40 jaar TROS. Tijdens deze jubilerende avond zal de TROS in een 25 minuten durende documentaire de geschiedenis van de Grootste Familie van Nederland voorbij laten komen.

Voormalig televisiedirecteur Cees den Daas, de huidige mediadirecteur Huib Boermans en voorzitter Karel van Doodewaerd en toekomstig mediadirecteur Julius Minnaar ontmoeten elkaar om gezamenlijk het 40-jarig bestaan van de TROS onder de loup te nemen.

Het is lang geleden dat de omroep zelf zo in de belangstelling heeft gestaan. De plannen voor een commerciële toekomst zorgen voor veel onrust in Hilversum en is onderwerp van gesprek. Maar de heren worden vooral aan de tand gevoeld over wat naar hun idee nu de TROS is en wat het zou moeten zijn.

Om 19.25 uur is het programma 40 Jaar TROS te zien gevolgd door een documentaire met Jan Keizer in Las Vegas en het programma ‘Alle Remmen Los’ waarin diverse sketches te zien zijn. Ivo Niehe spreekt om 21.15 uur met TROS-coryfeeën van vroeger en nu. Ook zijn er beelden te zien uit de rijke TROS-historie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten