Search
Close this search box.

Gesprekken over uitzenden talkshow Langenberg

Diverse partijen hebben interesse getoond in het uitzenden van een talkshow met nieuwslezer Arend Langenberg. Zaterdag werd een proefaflevering gemaakt. Dat bevestigt mede-producent Alexander Stevens desgevraagd. De melding van Novum zondag dat de talkshow zou worden uitgezonden bij één van de zenders van SBS Broadcasting (SBS6, Net5 en Veronica), is volgens hem te voorbarig.

Alexander Stevens:  “Diverse partijen hebben belangstelling getoond en met die partijen zijn we in gesprek”. Behalve Langenberg heeft ook Veronica presentator Jeroen Kijk in de Vegte zijn medewerking aan de proefuitzending verleend. Hij deed onder meer een imitatie van NOS-nieuwslezeres Noraly Beyer, iets wat hij ook al in het Radio 3FM-radioprogramma ‘Ruuddewild.nl’ deed.

Langenberg is voornamelijk bekend van zijn werk als nieuwslezer. De laatste jaren leest hij het nieuws bij Sky Radio en is hij voice-over voor onder andere het programma van misdaadverslaggever Peter R. de Vries op SBS6. Ook was hij vaste gast bij het radioprogramma van Adam Curry op Veronica. Volgens diverse weblogs is Curry ook betrokken bij de talkshow. [Novum/Radio.NL]