Zoek
Sluit dit zoekvak.

RTL niet teleurgesteld over ‘Popstars’

RTL4 is niet teleurgesteld over de kijkcijfers van de eerste live-show van ‘Popstars-The Rivals’ van zaterdag. Volgens Eva Peters, woordvoerder van het programma, kunnen kijkcijfers per definitie beter, maar ze is zeker ‘niet teleurgesteld’.

Eva Peters: “We hebben een fantastische show neergezet en we hebben zeer getalenteerde kandidaten en een fantastische presentator in Beau van Erven Dorens”. De eerste live-uitzending van de talentenjacht ‘Popstars- The Rivals’ is afgelopen zaterdagavond door 900 duizend mensen bekeken. De vorige uitzending, van een week daarvoor, wist nog 11 duizend mensen meer te trekken.

De Idols-achtige formule van het programma kan zijn voorbeeld duidelijk niet evenaren. Bij de eerste live-uitzendingen van ‘Idols’ van vorig seizoen, keken er nog meer dan anderhalf miljoen mensen naar het programma. “Het lijkt in zekere zin een beetje op ‘Idols’, maar daar zijn we ook heel trots op”, zegt Peters. “Tuurlijk hopen we dat de kijkcijfers in de komende weken omhoog gaan. Na alle goede en positieve reacties, denken wij dat het er zeker inzit”, aldus Peters. [Novem/Radio.NL]

Gerelateerde berichten