Zoek
Sluit dit zoekvak.

TokkieTV live op internet

De asociale familie Tokkie krijgt een eigen talkshow (tok-show) en een muziekprogramma. De familie Tokkie; Hanna, Gerrie en de vier kinderen zullen vanaf vandaag via Tokkietv.NL te zien zijn. Het programma is alleen via een videostream op internet te bekijken. De woning van de aso-familie in Zeewolde is volgehangen met camera’s. Bezoekers kunnen elke werkdag tussen 16.00 en 20.00 uur gratis kijken, daarna zal de bezoeker moeten betalen voor een bezoek.

Na 20.00 uur is het mogelijk diverse items te bekijken van de Tokkies. zoals een dagboek en een muziek programma en diverse games over de Tokkies. Inmiddels hebben de Tokkies al een website en een eigen startpagina. Tokkietv.NL is een initiatief van Ilse Media en Pieter storms van Storms Factory. Alle uitzendingen worden technisch verzorgt door Dutchview in samenwerking met Garnier Streaming Media. De streams hebben een capaciteit van 60.000 concurrent kijkers.

Wie zijn de Tokkies ?
In oktober 2003 maakte het IKON-programma Factor al een reportage over de familie Ruimgaart-Tokkie, onder de titel Ongewenste buren. Hanna Tokkie, Gerrie Ruijmgaart en hun kinderen woonden in de Burgemeester van Leeuwenlaan in Amsterdam Slotermeer wanneer vorig jaar zomer een burenruzie flink uit de hand loopt. Er ontstaat een brand in het huis van de bovenburen. Dit trekt de aandacht van de media, maar ook van hulpverleningsinstanties die het tot die tijd hebben laten afweten. Hun hulp komt te laat, in elk geval voor de familie Ruijmgaart-Tokkie. IKON-filmmaakster Ingeborg Beugel volgt het gezin na die fatale brand tijdens de rechtszaak en hun uithuiszetting. Sindsdien zijn de Tokkies, “de meest asociale familie van Nederland”, niet meer weg te denken uit de Nederlandse Media. De Tokkies zijn nu ook te boeken voor “Meet and Greet”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten