Bonnie St. Claire trouwt live in Shownieuws

De 55-jarige zangeres Bonnie St. Claire geeft maandag (13 december) live in ‘Shownieuws’ tussen 19.30 tot 20.30 uur haar jawoord aan begrafenisondernemer Arne-Jan (36). Bonnie en Arne-Jan worden in de echt verbonden door Imca Marina in de trouwkapel op haar landgoed in Midwolda.

Dit alles gebeurt in aanwezigheid van vele bekende Nederlanders, waaronder Arie Ribbens, Benny Neyman, Koos Alberts, Peter Koelewijn, Ronnie Tober en Gordon. Het is voor het eerst dat het huwelijk van een bekende Nederlander live op televisie wordt uitgezonden.

Kijkers van het showbizzprogramma van SBS 6 zijn live getuige van de huwelijksceremonie en het maken van de bruidsfoto’s in de vroege uitzending van ‘Shownieuws’. ‘Shownieuws’-presentator Gerard Joling zal vanuit Midwolda live verslag doen van de bijzondere plechtigheid en Viktor Brand presenteert vanuit de studio.

Bonnie St.Clair was vooral bekend in de jaren zeventig en tachtig, met liedjes als ‘Dokter Bernard’, ‘Pierrot’ en ‘Bonnie kom je buiten spelen’. Onlangs nam ze als kandidaat deel aan het reality-programma ‘Bobo’s in the Bush’. De zangeres hield de survival in de jungle precies één dag vol. In december 2003 was Bonnie door haar eigen platenmaatschappij aan de kant gezet wegens haar ‘wangedrag’ tijdens een uitzending bij Giel Beelen op Radio 3 FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten