Radio Veronica steunt publieke omroep

Radio Veronica-DJ Jeroen van Inkel heeft vrijdag in het Glazen Huis in Utrecht namens Radio Veronica een cheque aangeboden ter waarde van 1000 euro voor de hulpactie voor Darfur. In ruil daarvoor draaide 3 FM deejay Claudia de Breij de nummer één uit ‘Veronica’s Top 1000 Allertijden’, ‘November Rain’ van ‘Guns N’ Roses’.

Radio 3 FM zamelt deze week geld in voor de getroffen Afrikaanse provincie middels een marathonuitzending vanuit Utrecht, waar drie DJ’s zonder eten een week lang opgesloten zitten in een glazen huis. Luisteraars kunnen in ruil voor een financiële bijdrage platen aanvragen.
Jeroen van Inkel: “Wij zitten deze week bij Radio Veronica midden in de uitzending van de Veronica Top 1000 Allertijden, maar voelen ons ook erg aangesproken door de actie van onze collega’s. Op deze manier hopen ook wij, namens al onze luisteraars, een bijdrage te kunnen leveren aan het lot van de vluchtelingen in Darfur”. [Radiowereld.NL]