Zoek
Sluit dit zoekvak.

Realitysoap over voetbalclub Haarlem

SBS6 gaat een realitysoap uitzenden over het wel en wee van HFC Haarlem, meldt de website van van de Gouden Gids Divisie. In acht afleveringen portretteren de programmamakers de voetballers en andere medewerkers van deze eerstedivisionist. Tv-producent Eyeworks, die al eerder de soap rond Frans Bauer produceerde, gaat het programma maken.

Vanaf januari zijn de camera’s aanwezig bij diverse activiteiten van de Haarlemmers, vanaf april zijn de beelden bij SBS6 te zien. Het initiatief voor de reeks ligt bij de voetbalclub zelf, gesteund door de shirtsponsor. Het bestuur verwacht dat op deze manier positieve reclame voor Haarlem wordt gemaakt.

Volgens de site van de Gouden Gids Divisie staat coach Roy Wesseling niet te juichen over het project. “Ik vraag me af hoe spelers ermee omgaan als er vijf, zes dagen achter elkaar een cameraploeg op hun lip zit. Het kost in ieder geval energie en die hebben de spelers hard nodig om goed te voetballen “, aldus de trainer van de nummer acht van de eerste divisie. ” Maar het is goed voor de exposure van Haarlem.” [Telegraaf/Radio.NL]

Gerelateerde berichten