Ron Brandsteder stopt bij Radio M Utrecht

Ron Brandsteder, presenator van het zaterdagochtend programma bij de publieke omroep ‘Radio M Utrecht’ zal tijdelijk niet meer te horen zijn bij de regionale omroep. De presentator kan zijn programma niet langer combineren met zijn andere werkzaamheden, zoals de Andrà van Duin-revue.

Ron Brandsteder: “Ik ben ook geen twintig meer en moet op mijn gezondheidheid letten”. Daarom heeft Brandsteder in goed overleg met Radio M Utrecht na drie maanden besloten te stoppen met zijn zaterdagochtendprogramma. In mei (als de revue is afgelopen) gaat men bekijken of Brandsteder weer een programma gaat maken voor Radio M Utrecht.

Het programma ‘Servicelijn’ iedere zaterdag te beluisteren van 9.00 uur tot 11.00 uur is nu overgenomen door Paul Boots. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten