RTL heeft tv-rechten ‘Der Untergang’

RTL Nederland heeft de televisie-uitzendrechten weten te bemachtigen van de controversiële Duitse film ‘Der Untergang’. In het veelbesproken Duitse drama zijn de laatste dagen van Adolf Hitler te zien. Met name in Duitsland zorgde de film voor veel opschudding. ‘Der Untergang’ zou volgens diverse critici aanzetten tot een soort rehabilitatie van de Duitse dictator.

In Duitsland alleen al gingen in één maand tijd meer dan drie miljoen mensen naar de film, terwijl ‘Der Untergang’ momenteel ook in Nederland al meer dan 200.000 duizend bezoekers heeft getrokken. De film draait zeker nog tot en met de kerstvakantie in 39 steden.

RTL5
Op dinsdag 21 december is op RTL 5 (tussen 22.20 uur en 23.20 uur bij RTL 5) alvast ‘Making Of Der Untergang’ te zien, een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van het drama. Wanneer en op welke van de RTL-zenders (RTL4, RTL5 of Yorin) de film wordt uitgezonden, is nog niet bekend. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten