Search
Close this search box.

Nieuwe reclamecampagne Radio 538 van start

Afgelopen week is Radio 538 gestart met een nieuwe reclamecampagne genaamd “I Love Radio”. In de nieuwe campagne zullen Edwin Evers en Ruud de Wild centraal staan. Naast de nieuwe slogan “I Love Radio” zal ook het vertrouwde “Radio=538” in de campagne te zien zijn.

Vanaf aanstaande maandag zullen 2225 bushokjes worden behangen met een poster van 538. Vooralsnog zullen er drie verschillende posters te zien zijn. Eén met Edwin Evers, één met Ruud de Wild en een algemene met in het groot “I Love Radio”. Daarnaast zullen op zes locaties langs autosnelwegen grote reclamemasten voorzien worden van de nieuwe 538 campagne. Verder zal de campagne ook te zien zijn in diverse tijdschriften.

Komende zondag zal de campagne ook op tv van start gaan. Vanaf dan zal de nieuwe 538 commercial te zien zijn op MTV, TMF, Nickelodeon, SBS6, NET5 en Veronica.

Radio 538 wil met de nieuwe slogan de passie uitstralen die er voor radio is. Zowel voor de makers als bij de luisteraars. [R.S./Radio.NL]