538 Report: Trance Energy week

Komende zaterdag is het alweer tijd voor de 11e editie van Trance Energy. In de Jaarbeurs te Utrecht zullen onder andere Judge Jules, G-Spott, Jean, Rank 1, Ferry Corsten, Armin van Buuren, Johan Gielen, Marco V en Jurgen voor de beste beats gaan zorgen.

Mocht je erbij willen zijn, maar heb je nog geen kaartjes, dan heb je nog twee mogelijkheden. Trance Energy is nog niet geheel uitverkocht. Er zijn nog een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen. Mocht je geen zin hebben om de deur uit te gaan, dan kun je ook gewoon naar Radio 538 luisteren.

Deze week is het namelijk Trance Energy week op 538. Hoor je deze week de 538 Dance Smash voorbij komen, bel dan snel met de studio van 538. Je maakt dan kans op twee kaartjes voor Trance Energy. En mocht je fan zijn van Ferry Corsten, dan moet je zeker meedoen, want als je kaartjes wint op 538, krijg je ook toegang tot de exclusieve pre-party set van Ferry.

Mocht je kaartjes gewonnen hebben, dan kwalificeer je je automatisch voor de VIP-prijs: Je krijgt dan toegang tot het VIP-deck, bovendien heeft 538 na afloop een hotelovernachting voor je geregeld. Vrijdagavond maakt Niels Hoogland bekend wie de gelukkige winnaar van de VIP prijs is.

Indien je toch al kaartjes hebt voor Trance Energy en je wilt stiekem toch bij de pre-party met Ferry Corsten zijn, ga dan snel naar Radio538.nl. Hier heb je de mogelijkheid om je toegangskaart te upgraden. Wees er snel bij, want er wordt maar een beperkt aantal upgrades weggegeven.

Valentijnsdag=538
Volgende week maandag is het weer Valentijnsdag, de dag van de liefde. Elk jaar is het voor velen weer een verassing van wie die kaart afkomstig is, want Valentijnsdag is ook de dag van de geheime liefde. Radio 538 is op zoek naar geheime liefdes.

Heb jij een collega, vriend, vriendin of misschien zelfs wel een bekende Nederlander die er een geheime relatie op nahoudt? Geef het stel dan op. Op Valentijnsdag gaat 538 het stiekeme stel opbellen en vragen naar hun relatie.

Mocht het waar zijn, dan looft 538 1000 euro tipgeld uit. Maar let wel op. Die 1000 euro’s worden alleen uitgekeerd als jouw tip op 14 februari op de radio wordt uitgezonden.

Opgeven kan via Radio538.nl. Je kunt hier ook anoniem je tips doorgeven. Als bedankje voor het wereldkundig maken van hun relatie mag het stel op kosten van Radio 538 op vakantie.

Oranje in Zwart-wit…?
Radio 538 is sinds kort officiële mediapartner van de KNVB. Afgelopen week kon je hierdoor al kaartjes winnen voor de wedstrijd Engeland-Nederland. Tijdens deze wedstrijd speelt Oranje in een speciaal zwart-wit shirt. De afwijkende outfit is onderdeel van de anti-racisme campagne. Het Nederlands elftal draagt op deze wijze zijn steentje bij aan de strijd tegen racisme op en rond de voetbalvelden.

Radio 538 zou Radio 538 niet zijn, als ze weer druk bezig zijn om zo’n shirt, waarvan er slechts 70 gemaakt zijn, te bemachtigen. Met een beetje geluk wordt het shirt ook nog gesigneerd door alle spelers van Oranje en wordt het aanstaande woensdag weggegeven bij Evers Staat Op. Hou je radio dus in de gaten.

Juize FM in Amstelveen
Vanaf woensdag zal Juize FM ook in Amstelveen te ontvangen zijn via kabelfrequentie 95.9 FM. Binnenkort zal ook IJsselstein (92.3 FM) volgen.

Vanaf 1 juli zal het bereik van Juize FM flink toenemen, want dan volgen de regio’s Amsterdam (UPC), Fryslan (Heerenveen, Leeuwarden e.o.), Zuid-Oost Flevoland (waaronder Almere en Lelystad), Zuid-Holland Zuid (Dordrecht, Ridderkerk e.o.) en Oost (o.a. Zevenaar, Winterswijk, Lichtenvoorde en Doesburg). Het aantal kabelaansluitingen van Juize FM stijgt dan tot circa 1,3 miljoen.

Op dit moment is Juize FM al te ontvangen in de regio Gouda op 102.9 FM en in een groot deel van Noord-Holland (Multikabel) op 88.5 FM.

Programm Update & Kort 538 Nieuws
Edwin Evers heeft nog een weekje vakantie, en daarom zal Tim Klijn ook deze week Evers Staat Op overnemen. En omdat Tim vroeg op moet, neemt Rick van Velthuysen de lunchuren voor zijn rekening.

Ruud de Wild was afgelopen week nog steeds ziek, Lindo Duvall viel voor hem in.

Ga jij nog voor 20 februari op vakantie en wil je je vakantiegroeten terug horen op 538, kijk dan snel op Radio538.nl.

Komende donderdag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een vijfdaagse Superreis naar Miami.

De Schijven
Alarmschijf: Jennifer Lopez – Gett Right
Dance Smash: Rank 1 – Beats@rank-1dotcom
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (1) Artiesten voor Azië – Als je iets kan doen
2 (-) Schnappi – Das kleine krokodil -> tevens de Klapperrr van de week
3 (3) Speedy ft. Lumidee – Sientello

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.