Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Report: Win een Koninklijk leven…voor even

De magische datum van 30 april komt steeds dichterbij. Dan ziet heel Nederland oranje en wordt Koninginnedag gevierd, maar…heb jij je altijd al eens afgevraagd hoe het nu is om te leven als een vorst? Luister dan deze week naar Radio 538.

Als je in de uitzending komt win je in ieder geval  een hele straat Koninginnedagloten en 2 kaarten voor de voetbalwedstrijd Nederland – Roemenië. Daarnaast kwalificeer je je voor de hoofdprijs: een koninklijk leven voor even. Vrijdag 29 april maakt Wessel tijdens de Top 40 bekend wie het koninklijk paar wordt.

Om je alvast een indruk te geven wat je te wachten staat, hier alvast de agenda. Op Koninginnedag check je in in een super-de-luxe hotel in Amsterdam, waar je twee nachten verblijft in een tweepersoons exclusieve kamer met privé jacuzzi. Verder is alles voor je geregeld: Luxe ontbijtbuffet, Champagne, gebruik van de Health Spa en een diner voor twee personen. Natuurlijk breng je op Koninginnedag VIP bezoek aan het feest op het Museumplein.

Op maandag vertrek je naar een romantisch kasteel Wijenburg in Echteld, waarbij je de beschikking krijgt over de exclusieve poorttorenkamer. Daarna ga je op staatsbezoek in Hawaii en bij terugkomst in Nederland een nieuwe auto op je te wachten.

– Secretaressedag bij RuuddeWild.nl
Komende donderdag is het secretaressedag en om dat te vieren komt RuuddeWild.nl die dag live vanuit het WTC in Amsterdam. Daarbij zullen de secretaresses in het zonnetje worden gezet. Dat gebeurt  een speciaal VIP gedeelte met allemaal heerlijke verwennerijen zoals sushi en champagne.
Daarnaast kunnen secretaresses zich heerlijk laten masseren, krijgen ze advies van kleurspecialiste Danie Bles en kunnen ze meedoen met kopieerkampioenschappen. Optredens zijn er van Elize en The Sheer.

Ook jij kunt erbij aanwezig zijn of je secretaresse erop af sturen. Kijk voor alle info op Radio538.nl.

– Live38 on Tour
Aanstaande vrijdag vindt alweer de tweede editie plaats van Live38 On Tour in 2005. Deze keer trekt de Live38 karavaan naar Arnhem. Optredens zullen er zijn van Do, Glennis Grace en Toontje Lager-zanger Erik Mesie. Zij zullen samen met de Evers Slaat Door band hun favoriete covers ten gehore brengen.

Kaartjes voor dit Evenement kun je deze week winnen bij Evers Staat Op en op Radio538.nl.

– Koninginnedag 2005
Vergeet niet in je agenda te vermelden dat je op 30 april op het Museumplein in Amsterdam moet zijn. Vanaf 12 uur viert Radio 538 weer Koninginnedag met vele optredens. De Line-up van dit jaar: Within Temptation, Veldhuis & Kemper, Brainpower, Di-rect (mini concert), Ali B & Brace, Krezip, Special D, DJ Norman vs Darkraver, Schnappie, Gebroeders Ko, Lasgo, Kane, Lange Frans & baas B, Ferry Corsten, Elize, Starkoo, Candeejay, George baker, Dave McCullen, The Sunclub, Het feestteam, Meo, DJ Maurice en Bløf (concert van een uur). Marco V zal de avond afsluiten.

Alle info vind je op Radio538.nl.

– Kort 538 Nieuws
Aanstaande donderdag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize weer kans op de Superprijs. Deze week is dat een 42 inch LCD televisie.

Vrijdag komt Brace Live38 spelen bij Evers Staat Op.

Samsung Mobile is vanaf vandaag (maandag) de exclusieve partner van het Hiphop en R&B radiostation Juize.FM en het radioprogramma Juize op Radio 538. Naast het partnership worden ook gezamenlijke content gerelateerde zaken en marketingactiviteiten ontwikkeld om het partnership te versterken en verder uit te dragen. De samenwerking, waarover afspraken zijn gemaakt tot april 2006, bestaat verder uit speciale acties voor Juize.FM-luisteraars.

– De Schijven
Alarmschijf: Snoop Dogg feat. Justin Timberlake – Signs
Dance Smash: Studio B – I see girls
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

– De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (1) Guus Meeuwis – Geef mij je angst
2 (2) Mario – Let me love you
3 (3) Anouk – Lost

De Klapperrr van de week: Dr Kucho & Grogor Salto met “Can’t stop playing” op 19.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.