Search
Close this search box.

Karin de Groot nieuwe programmaleider NET 5

SBS Broadcasting heeft Karin de Groot benoemd tot de nieuwe programmaleider van NET 5. De Groot (35) is nu nog werkzaam als producent bij Endemol Nederland. Ze zal uiterlijk 1 augustus haar werkzaamheden voor NET 5 aanvangen. Na de benoeming begin dit jaar van Eric van Stade tot programmadirecteur werd Tina Nijkamp aangesteld als programmaleider SBS 6. Alphons Martens blijft programmaleider Veronica.

De Groot begon haar televisiecarrière in 1991 bij de 5 Uurshow. Daarna stond ze aan de basis van de SBS 6 programma’s Ushi en Van Dijk en Hart in Aktie en bij Endemol was ze verantwoordelijk voor programma’s zoals Love Letters, Life and Cooking, De TV Makelaar en 6 Pack.

Karin de Groot: “Na ruim 13 jaar met heel veel plezier bij John de Mol Produkties en Endemol te hebben gewerkt, ben ik blij dat ik nu de kans krijg leiding te geven aan NET 5. De zender spreekt me buitengewoon aan, omdat het een kwaliteitszender is die heel goed inspeelt op de doelgroep: jonge vrouwen.” [Radiowereld.NL]