Search
Close this search box.

Kim-Lian presenteert Brits muziekprogramma

Zangeres en presentatrice Kim-Lian van der Meij is op 16 april te zien als co-presentatrice van het Britse televisieprogramma ‘Top of the Pops Saturday show’. Het is de eerste keer in de 40-jarige geschiedenis van het muziekprogramma van de BBC dat een Nederlandse artiest is gevraagd als ‘co-host’.

Niet meer dan een paar keer per jaar wordt een internationale ster gevraagd een rol te vervullen in ‘Top of the Pops UK’. Kim-Lian stapt hiermee in de voetsporen van enkele voorgangers, onder wie Kelly Osbourne en Girls Aloud. Momenteel is Kim-Lian regelmatig in Engeland om de debuutsingle ‘Teenage superstar’, die al in 2003 in Nederland uitkwam, te promoten. De single is vanaf 18 april in de Britse winkels verkrijgbaar. Het nummer bereikte eerder de hitstatus in Azië en Zuid-Afrika. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten