Search
Close this search box.

NCRV zoekt persoonlijke radioverhalen

Het NCRV-radioprogramma Casa Luna, elke werkdag 00.00 – 02.00 uur op Radio 1, wil in de komende twee maanden luisteraars zelf radio laten maken. In hun eigen, 45 seconden durende radioverhaal mogen zij hun meest dierbare, persoonlijke, schokkende of indrukwekkende radiomoment vertellen.

Hoe beleefden zij het live radioverslag van het ineenstorten van de Twin Towers, de commotie in Amsterdam na de moord op Theo van Gogh of het afgelopen conclaaf in Rome. De persoonlijke radioverhalen zijn voorafgaand aan elke uitzending van Casa Luna te beluisteren vanaf 1 mei tot en met eind juni.

Oproep
Luisteraars kunnen zich vanaf vandaag (29 april) opgeven via telefoonnummer 035-6719455 of per e-mail casaluna@ncrv.nl. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten