Search
Close this search box.

Zaterdag in ‘Kopspijkers’

Jack Spijkerman is momenteel thuis aan het herstellen van een klaplong. Toch is hij zaterdagavond (9 april) al een beetje terug met ‘Kopspijkers’ vanaf 20.05 uur op Nederland 3. Dit zal nog niet met een reguliere ‘Kopspijkers’ zijn, maar wel met een reeks door hem zelf geselecteerde en ingeleide reportages.

Jack Spijkerman: ‘Zaterdag nog geen normale ‘Kopspijkers’, dat red ik nog niet, maar wel iets bijzonders. In de eerste jaren van ‘Kopspijkers’ (1995-1999) maakte ik nogal vaak een filmpje: soms hilarisch, bijvoorbeeld over het Belgische zwijgcafé, of over die Franse stuntman, soms ontroerend, bijvoorbeeld over Pater Poels uit Tilburg. Zaterdag een aantal van die leukste, dan wel meest bijzondere filmpjes uit de geschiedenis van ‘Kopspijkers’. Filmpjes die een groot deel van de huidige kijkers waarschijnlijk nog nooit heeft gezien.’ [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten