Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bunskoek & Barend in gesprek met RTL

Daphne Bunskoek en Barbara Barend zijn deze week in gesprek met RTL over een overstap naar het mediaconcern. Rob Stenders vertelde dat donderdagochtend in zijn ochtendshow dat uit wordt gezonden op Yorin FM, een dochteronderneming van RTL.

Daphne Bunskoek ontkent vooralsnog de geruchten. Ze werkt op dit moment voor de NCRV en voor die omroep presenteert ze het ontbijtprogramma ‘Goedemorgen Nederland’ op Nederland 1. Haar tv-carrière begon ooit bij muziekzender TMF. Welke plannen RTL met haar heeft, is nog onduidelijk.

Barbara Barend, de dochter van Frits, is op dit moment te zien voor de TROS met het jeugdprogramma ‘Z@ppsport’. Ook is ze samen met Mari-Carmen Oudendijk te zien op de Amsterdamse zender AT5 als presentatrice van het voetbalprogramma ‘FC Godenzonen’. Schrijven kan ze ook, want ze schreef voor het Parool een tijdje terug een wekelijkse column over Ajax. Maar alsof dat nog niet genoeg is, was ze tijdens de uit-wedstrijden van het Nederlands Elftal te zien als verslaggeefster voor Talpa. RTL ziet in Barend de opvolgster van Wilfred Genee. Genee vertrekt deze zomer naar Tien. Als ze naar RTL gaat, mag ze het programma ‘Voetbal Insite’ presenteren en op vrijdag een live-wedstrijd uit de eredivisie.

Barbara werd gisterochtend door Rob Stenders gebeld. Ze bevestigde de onderhandelingen en liet doorschemeren dat de gesprekken in een afrondende fase zitten. [J.S./Radio.NL]

Gerelateerde berichten