Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veronica Radioschoolbus toert langs scholen

De Veronica Radioschool zal de komende week met een speciale schoolbus door het land trekken om leden te werven. Van 30 mei tot en met 3 juni zal de schoolbus diverse hogescholen en mediagerelateerde opleidingen aandoen. In de schoolbus kan iedereen informatie krijgen over de Veronica Radioschool, er wordt promotiemateriaal uitgedeeld en iedereen kan zich bovendien aanmelden als lid.

Maandag 30 mei rijdt de Veronica Radioschoolbus door Zuid-Nederland en staat onder meer bij de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht, de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg en de Avans Hogeschool in Breda, Tilburg en Den Bosch.

Noord-Nederland wordt aangedaan op dinsdag 31 mei als de schoolbus onder meer de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden, de Hanzehogeschool in Groningen en de Hogeschool Drenthe in Emmen bezoekt.

Woensdag 1 juni worden diverse locaties van de Hogeschool Inholland bezocht. Tevens staat de Veronica Radioschoolbus op meerdere plaatsen in Amsterdam, zoals de Rietveld Academie, de Film- en Televisieacademie en het Conservatorium. Een dag later, donderdag 2 juni, worden de Saxion Hogeschool Enschede, de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en de School voor Journalistiek in Utrecht bezocht. De week eindigt op vrijdag als de bus Rotterdam en omgeving aandoet. Daarbij worden onder meer de Hogeschool Inholland en het Grafisch Lyceum aangedaan.

Voor een compleet overzicht van plaatsen en scholen die door de bus van de Veronica Radioschool worden bezocht, kun je kijken op de website van Veronicaradioschool. [Radiowereld.NL]