Search
Close this search box.

‘Download Top 750 Allertijden’ op Radio Veronica

Radio Veronica zal van 20 tot en met 26 juni de ‘Download Top 750 Allertijden’ uitzenden. Deze hitlijst bestaat uit de 750 meest gedownloade nummers en is samengesteld in samenwerking met iTunes, een website waar onder andere iPod bezitters hun favoriete nummers downloaden. De Top 750 wordt gepresenteerd door Radio Veronica Deejay’s als Jeroen van Inkel, Rob van Someren en Kas van Iersel.

Uunco Cerfontaine: “Radio Veronica loopt van oudsher altijd voorop met het introduceren van nieuwe programmaconcepten. In 1965 werd met De Top 40 de eerste hitlijst op basis van singleverkoop geïntroduceerd. Daarnaast werd met lijsten als de Top 100 Allertijden en Top 1000 Allertijden het systeem van hitlijsten op basis van stemmen door luisteraars bij Veronica geïntroduceerd.
Het past goed in onze traditie om samen met iTunes van Apple nu deze nieuwe lijst te introduceren. Het downloaden van muziek is hot en wereldwijd zetten steeds meer mensen hun favoriete nummers op de computer of iPod. Radio Veronica geeft met deze lijst als eerste een goed overzicht van welke nummers het meest worden gedownload.” [Radiowereld.NL]