Search
Close this search box.

Radio Rosita per 1 juli ook in de Achterhoek

Het regionale commerciële radiostation Radio Rosita zal vanaf 1 juli het uitzendgebied uitbreiden. Vanaf die datum is het radiostation ook te ontvangen in de Achterhoek, op kabel 92.0 FM.

Harry Hoesstee; “Ons zeer opvallende format met non stop muziek van de jaren 60 tot nu, en Nederlandse en Duitstalige muziek is zeer succesvol in Twente en voorziet in een grote behoefte. Ook in de Achterhoek bieden wij straks het alternatief. Gezien de vele positieve reacties die we nu al uit de Achterhoek mogen ontvangen, ben ik overtuigd  van ons succes daar.

Radio Rosita zal de komende maanden ook regelmatig aanwezig zijn bij grote evenementen Twente en de Achterhoek middels de ‘Piratenmix on Tour’ die in het teken van de Nederlandse en Duitstalige muziek, waarbij diverse regionale artiesten optredens verzorgen.
 
Radio Rosita is in Twente al te ontvangen op kabel via 104.9 FM. Vanaf 1 juli komen daar de volgende plaatsen in de Achterhoek bij: Angerlo – Didam – Doesburg – Eibergen – Gendringen – Gorssel Groenlo – Hummelo en Keppel – Lichtenvoorde – Neede – Rijnwaarden – Steenderen – Wehl -Winterswijk – Wisch Zevenaar. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten