Zoek
Sluit dit zoekvak.

Novum nieuws tijdens Nijmeegse vierdaagse

Tijdens de vierdaagsefeesten van Nijmegen gaat het Nederlandse persbureau Novum voor de tweede keer een bijzonder samenwerkingsverband aan met bijna 20 omroepen. Van 16 tot en met 22 juli 2005 zal er in een gezamenlijke productie een groot aantal ‘Novum 4daagsenieuws’ bulletins gemaakt worden.

Op zaterdag en zondag zal er tussen 12.00 u ’s middags en 24.00 u ’s avonds elk half uur een nieuwsbulletin te horen zijn met het laatste nieuws over 4daagse en 4daagsefeesten. Van maandag tot en met vrijdag gebeurt dat tussen 04.00 u en 24.00 u. 

De bulletins zijn in een groot deel van de provincies Gelderland, Utrecht, Brabant en Limburg te beluisteren via Unique FM, WO-FM, RTV6, Radio Meander, Extra FM, WFM, Skyline RTV, RTV Renkum, Omroep Gennep, MOS, SRC FM, Optimaal FM, Lokaal 7, Stadsradio Nijmegen, WebFM, Oldies FM en Keizerstad.

Directeur van NOVUM, Bram Bloemberg: “wij werken graag mee aan het succes van initiatieven zoals de 4daagseradio. Het landelijk bekende evenement met een lokaal tintje heeft een groot luisterend publiek, zowel wandelend als aanschouwend, dat we met onze enthousiaste lezers op de hoogte willen houden van alle gebeurtenissen rondom. Het past tevens erg goed in de strategie en wens van Novum meer dan alleen nieuws te leveren aan de lokale en regionale radiostations, initiatieven als deze omarmen wij dan ook graag”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten