Zoek
Sluit dit zoekvak.

KXradio KXoff

KXradio, het online radiostation van Yorin FM deejay Rob Stenders houdt op 8 oktober een live marathonuitzending van 24 uur vanuit de KXradio studio in Almere. Om exact om 14:00 uur wordt het startsein gegeven van de KXradio KXoff. Gedurende de 24 uurs-uitzending zullen ook diverse prominente gasten achter de microfoon kruipen. Deze dag is ook via de webcam te volgen zijn.

De marathonuitzending, waaraan de gehele KXcrew zal meewerken, zal uit diverse onderdelen bestaan. Ieder uur zal er een gedeelte van de “KXradio Top 199,8” worden uitgezonden. Deze hitlijst bestaat compleet uit favorieten van de KXcrew.

Opdrachten
Luisteraars van KX Radio krijgen vanaf nu ook de mogelijkheid om via de website van KX Radio aan de deejay’s een ogenschijnlijk onmogelijk doel door te geven. Ieder uur zullen de deejay’s van het internetstation namelijk gaan proberen om zo’n doel te gaan realiseren.

Zou je bijvoorbeeld willen dat Bonnie st Claire een Heineken commercial inspreekt? Dan kan men dat verzoek indienen via de website van KX Radio laten weten.

MP3
Ook krijgen luisteraars de mogelijkheid om mee te werken aan deze uitzending door die dag een bijvoorbeeld mp3 te uploaden, die KXradio dan kan uitzenden. Maar men kan ook gedichten, liefdes- of haatverklaring mailen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten