Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Report: donderdag nationale autowasdag

Na het succes van voorgaande jaren, organiseert Radio 538 samen met BP alweer voor de vierde keer de Nationale Autowasdag. Dat betekent dat je komende donderdag gratis je auto kan laten wassen bij de deelnemende tankstations.

Natuurlijk is er wel één voorwaarde om je auto gratis te mogen laten wassen: je radio moet op Radio 538 staan, maar dat moet geen probleem zijn. Nadat je auto is gewassen en gedroogd krijg je ook nog eens een gratis krant aangeboden. Daarnaast zullen ook de dames van het 538 promotieteam langs de verschillende tankstations trekken om leuke 538 hebbedingetjes uit te delen.

De Nationale autowasdag duurt van 8 tot 18 uur. Een overzicht van de deelnemende tankstations is te vinden op Radio538.nl.

Guus Meeuwis week bij Evers
Deze week staat Evers Staat Op in het teken van Guus Meeuwis. Deze studerende Tilburger brak in 1995 door met de nummer 1-single “Het is een Nacht”. Tien jaar later scoort Meeuwis nog steeds hits, waaronder recentelijk met de Hazes-cover “Geef Mij Je Angst”, wat zijn derde nummer 1 hit werd. Eind deze maand verschijnt de nieuwe single van Guus.

Deze week geeft Evers Staat Op kaartjes weg voor de uitverkochte concerten van Guus Meeuwis in de Heineken Music Hall. Bel met de studio zodra Edwin een plaat draait van Guus en wie weet ben jij er bij in Amsterdam. Als klap op de vuurpeil komt Guus vrijdag Live38 spelen in de ochtendshow.

Superprijs
De Superprijs van deze week is niet bedoeld voor mensen met een zwakke maag of hoogtevrees. Donderdag geeft Jeroen Nieuwenhuize namelijk een volledig verzorgde skydive opleiding weg, waarbij je je A-brevet haalt. Op maandag, dinsdag en woensdag geeft Jeroen een tandemsprong weg.

De Schijven
Alarmschijf: Sugababes – Push the button
Dance Smash: Freemasons – Love on my mind
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (2) James Blunt – You’re beautiful
2 (1) Chipz – Carnival
3 (5) Racoon – Love you more

De Klapperrr van de week: De Pussycat Dolls met “Don’t cha” op nummer 14.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.