Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Report: 538 betaalt de rekening

Heb jij sinds de invoering van de euro ook zo’n probleem om rond te komen en stapelen de rekeningen zich op, of heb je iets gekocht wat je eigenlijk niet kan betalen, dan heeft 538 voor jou de uitkomst. Radio 538 betaalt deze week mogelijk jouw rekening.

Stuur daarom deze week je rekening naar 538 en wie weet wordt deze door 538 betaald. Het maakt niet uit of het nu om vaste lasten gaat, of om een eenmalige uitgave, alles is welkom. Kijk voor alle info op Radio538.nl.

Superprijs
Aanstaande donderdag maak je tussen 14 en 16 uur weer kans op de 538 Superprijs. Deze week is dat een Noteboek ter waarde van bijna 1000 euro. Natuurlijk is het noteboek voorzien van alle snufjes zoals een DVD-brander en een 15,4 inch tft breedbeeldscherm. Op maandag, dinsdag en woensdag maak je bij “Wie van de drie is het nie” kans op een lasermuis.

Programm Update & Kort 538 Nieuws
– Jeroen Nieuwenhuize kampt nog steeds met rugklachten en daarom nam Tim Klijn de afgelopen week weer zijn uren over.

– Jens Timmermans viel afgelopen week in voor Dennis Ruyer.

– Lindo Duvall presenteerde afgelopen zondag “Het beste van Ruud de Wild”, omdat Ruud zelf een weekendje in Parijs zat.

– Vrijdag komen Lange Frans en Baas B Live38 spelen.

– Sinds vorige week hebben Niels & Froukje ook hun eigen programmasite op Radio538.nl. Op deze site vindt je alles over het vrijdagavondprogramma en over Niels en Froukje zelf. Daarnaast vind je er het allerlaatste showbizznieuws, de weekendagenda en Cocktail tips. De site van Niels & Froukje is te vinden op Radio538.nl en kijk dan bij Programma’s.

– Net als vorig jaar komt het Maandblad Starstyle ook dit jaar met een met een verzameling naaktfoto’s van mannen. Dit jaar is 538 deejay Lindo Duvall één van de vijftien gelukkigen die uit de kleren mochten voor dit blad. Mocht je Lindo naakt willen zien kijk dan snel hier.

De Schijven
Alarmschijf: Anouk – One word
Dance Smash: Axwell – Feel the vibe
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (1) Madonna – Hung up
2 (2) Robbie Williams – Trippin’
3 (6) Bob Sinclar – Love generation

De Klapperrr van de week: The Black Eyed Pes met “My humps” op nummer 21.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Robin Schrama en Cees van Koppen.