Search
Close this search box.

KINK FM organiseert Duitsland-themaweek

KINK FM organiseert een themaweek rond Duitsland. Het radiostation zal van maandag 28 november toe en met zondag 4 december voor een groot gedeelte in het teken staan van Duitsland. Niet alleen zal er veel muziek van Duitse artiesten worden gedraaid, er is ook volop aandacht voor de Duitse cultuur, taal en gewoontes.

De Duitslandweek is een samenwerking tussen KINK FM en het Duitsland Instituut in Amsterdam. Gedurende de hele week ontvangt KINK FM tal van studiogasten, zoals schrijver Dik Linthout (‘Onbekende Buren’) en de band De Kift, die een aantal van hun nummers heeft voorzien van Duitse teksten. Tevens zijn er specials te horen rond Duitse bands en artiesten als Rammstein, Timo Maas en T. Raumschmiere.

Programmaleider Arjen Grolleman: ‘Zolang je maar niet te dicht op een E- of WK zit is Duitsland in Nederland immens populair. De koolsoorten en Bierstuben kennen we natuurlijk allemaal. De Duitse muziekscene heeft echter ook veel te bieden. En nu eens niet wèèr Dennie Christian, maar wel bijvoorbeeld Rammstein.’ [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten