Zoek
Sluit dit zoekvak.

Live verslag Gatorade Cup bij SBS 6

SBS 6 brengt in december drie avonden live bekervoetbal. Op 20, 21 en 22 december doet de zender live en in samenvatting verslag van de 1/8 finales van de Gatorade Cup. De laatste zestien overgebleven ploegen strijden om een plek in de kwartfinales die volgend jaar worden gespeeld.

PSV, Ajax, Feyenoord, AZ, SC Heerenveen en Willem II stromen deze ronde in en dat levert interessante wedstrijden op.

Dinsdag 20 december
Er worden deze avond vier wedstrijden gespeeld in de derde speelronde van de Gatorade Cup. SBS 6 doet live verslag van de ontmoetingen tussen SC Heerenveen – VVV en PSV – FC Twente. Vanaf 19.25 uur zendt SBS 6 live de eerste helft uit van SC Heerenveen – VVV. Vanaf 20.45 uur wordt er geschakeld naar Eindhoven en zal de wedstrijd tussen PSV en FC Twente live te zien zijn. Om 23.15 uur doet SBS 6 in samenvatting verslag van de wedstrijden MVV – Willem II en Helmond Sport – Jong Ajax.

Woensdag 21 december
Vanaf 19.25 uur is live de eerste helft te zien van AZ – NEC. Vanaf 20.45 uur is de wedstrijd tussen Roda JC en Feyenoord te zien. Om 23.15 uur zijn de hoogtepunten van beide wedstrijden nog eens te zien.

Donderdag 22 december
Deze avond zendt SBS 6 slechts een wedstrijd live uit. De ontmoeting tussen FC Eindhoven en Ajax is vanaf 19.25 uur live te zien. Om 23.15 uur is de samenvatting te zien van de andere gespeelde wedstrijd tussen FC Groningen en FC Volendam. Ook wordt er verslag gedaan van de loting voor de kwartfinales die op 31 januari en 1 februari 2006 worden gespeeld. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten